Bílky ušlehejte v tuhý sníh. Postupně do něj zašlehejte 200 g krupicového cukru, škrob a citronovou šťávu. Vzniklou hmotu naneste na plech s pečicím papírem do kruhu, který jste obkreslili kolem menšího talíře. Pomocí špachtle uhlaďte hmotu do tvaru cca 8–10 cm vysokého válce s hladkým vrchem. Uprostřed vytvořte důlek o průměru 10 cm. Pak lžící utvořte ze stran ledabylé tahy směrem vzhůru pro vytvoření koruny. Vložte do trouby předehřáté na 160 °C horkovzduch a teplotu snižte na 120 °C. Pečte 110 minut. Poté troubu vypněte a dort nechte uvnitř zcela vychladnout.
Mražené maliny vložte do kastrůlku s cukrem a vařte na mírném ohni za občasného míchání 15 minut.
Z vychlazené smetany ušlehejte šlehačku. Namažte ji rovnoměrně do důlku na dort, přelijte malinovou šťávou, posypejte ovocem a pomerančovou kůrou.