PIKANTNÍ PAPRIKOVÝ DIP

Pro ideální chuť použijte

... a dále
  • 1 konzerva bílých fazolí (400 g)
  • 2 velké pečené (nebo grilované) červené papriky
  • 1 větší stroužek česneku
  • cca 3 PL Zakysané smetany Kunín
  • 1 PL hořčice
  • cca ½–1 lžičku soli
  • ½ lžičky mletého kmínu
  • sušené chilli vločky podle chuti

Postup přípravy

  1. Fazole z konzervy dobře opláchněte pod tekoucí vodou.
  2. Spolu s dalšími surovinami je dejte do kuchyňského robota se sekacím nožem. Vše dobře rozmixujte a podle potřeby ještě dochuťte solí či kmínem.
  3. Podávejte dobře vychlazený.

Další recepty na Váš stůl

ČOKOLÁDOVÁ TARTALETKA s perníkovými vločkami

KAPŘÍ HRANOLKY se zakysaným dipem

PERNÍČKOVÉ MARTINI

Trasy, na kterých jsme umístili cedule