Vyšlehejte karamelovou šlehačku, dokud nevzniknou měkké špičky. Nešlehejte příliš dlouho, aby se šlehačka nesrazila. Vrstvu šlehačky rozdělte do 4 sklenic.
Koka sušenky nadrťte najemno a rozdělejte si množství na 8 dílů. Prvními čtyřmi posypte karamelovou šlehačku v připravených sklenicích.
Připravte si šťávu z pomeranče a zakápněte jí nadrcené sušenky.
Stejně tak vyšlehejte pařížskou šlehačku, až vzniknou měkké špičky, a naneste do sklenic další vrstvu. Opět zasypte ve všech sklenicích zbývajícími nadrcenými sušenkami a zakápněte zbylou šťávou z pomeranče.
Nakonec vyšlehejte vanilkovou šlehačku a naneste závěrečnou vrstvu, ozdobte kousky čokolády a kůrou z bio pomeranče. Ctíme zásady beskydských mlékařů.