Omáčka
V hrnci rozpusťte máslo, nechte zpěnit a poté zasypte moukou. Máslo s moukou ihned rozmíchejte, ať se zbavíte hrudek, a dvě minuty provařte. Přilijte vývar, pečlivě promíchejte a základ na omáčku vařte 25 minut. Osolte, opepřete a vlijte Krémovou do omáček. Přidejte ocet, cukr a nechte ještě probublávat, aby se spojily chutě. Nakonec přidejte kopr a pořádně promíchejte.
Vodu společně s vejci přiveďte k varu. Vařte minutu, poté vypněte plamen a nechte 10 minut odpočinout. Po 10 minutách prudce zchlaďte studenou vodou a vejce oloupejte. Očištěný chřest vhoďte na tři minuty do vroucí osolené vody. Uvařený chřest vložte do předem připravené mísy s ledovou vodou. Bagetky rozkrájejte na špalíčky a nasucho opečte na pánvičce.