Pro ideální chuť použijte
Omáčka
Na rozpuštěném másle osmažte najemno nakrájenou šalotku, přidejte zelený pepř a minutu míchejte. Zalijte koňakem a oflambujte. Do směsi přidejte vývar společně s Krémovou do omáček. Promíchejte a nechte ještě 10 minut probublávat.
Očištěné, osolené kuřecí maso zprudka opečte na oleji s máslem. Maso vyjměte a vložte do trouby předehřáté na 170 °C na 10 minut.
Špenát omyjte a nechte okapat. Na pánvičce rozpusťte máslo. Na rozpuštěném másle restujte 2 minuty na plátky pokrájený česnek. Česnek vyjměte a vložte na to samé máslo špenát. Osolte, opepřete a přikryjte pokličkou na 10 minut. Špenát párkrát promíchejte.
© 2024 Mlékárna Kunín je členem skupiny Groupe Lactalis